Zeleninová zálivka
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 486 kcal
- Sacharidy 5 g
- Tuky 52 g
- Sodík 2455 mg
- Bílkoviny 1 g
- Uhlovodany 5 g
- Cholesterol 10 mg
- Draslík 65.1 mg
- Vláknina 4424.4 mg
- Vitamín A 4424.4 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 6.9 mg
- Vitamín E 7.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 25.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Kyselé okurky spolu s nakládanou kapií a feferonkou nasekáme na drobno. Vložíme do misky, přilijeme majonézu, smetanu, důkladně dřevěnou vařečkou promícháme.
-
2
Salát podle vlastní chuti mletou paprikou, solí a pepřem dochutíme, ještě jednou zamícháme, odložíme do lednice dobře odležet.