Krabí maso zapečené s vejci
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 258 kcal
- Sacharidy 2 g
- Tuky 19 g
- Sodík 528 mg
- Bílkoviny 16 g
- Uhlovodany 1 g
- Cholesterol 273.8 mg
- Draslík 85.9 mg
- Vláknina 116.8 mg
- Vitamín A 116.8 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1.9 mg
- Vitamín E 0.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 12.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Krabí maso rozdělíme do 4 zapékacích misek, které jsme vymazali máslem a zakapeme brandy. Na maso rozklepneme vejce, osolíme, opepříme a ozdobně vlijeme smetanu. Krabí maso pečeme v troubě předehřáté na 185°C zhruba 12 minut. Krabí maso podáváme v miskách, posypané jemně nasekanou petrželovou natí.