Bramborová polévka krémová
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 779 kcal
- Sacharidy 17 g
- Tuky 51 g
- Sodík 850 mg
- Bílkoviny 7 g
- Uhlovodany 15 g
- Cholesterol 68.8 mg
- Draslík 387.9 mg
- Vláknina 4942.3 mg
- Vitamín A 4942.3 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 11.4 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Brambory a cibuli očistíme, pokrájíme a na rozpáleném olivovém oleji orestujeme. Zalijeme vývarem, přidáme česnek, ochutíme solí a pepřem a rozvaříme.
-
2
Poté vše promixujeme a nakonec vmícháme smetanu. Rozdělíme do misek a ihned podáváme.