Rucolla polévka krémová
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 696 kcal
- Sacharidy 11 g
- Tuky 50 g
- Sodík 691 mg
- Bílkoviny 5 g
- Uhlovodany 9 g
- Cholesterol 68.8 mg
- Draslík 235 mg
- Vláknina 3065.8 mg
- Vitamín A 3065.8 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 7.2 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Syrové brambory očistíme, oškrábeme a pokrájíme na kousky. Cibuli nakrájíme na plátky.
-
2
V kastrolu rozpálíme olej, vložíme zeleninu a krátce orestujeme. Zalijeme vývarem, ochutíme solí a pepřem. Tento základ necháme zcela rozvařit a po odstavení vmícháme smetanu.
-
3
Přidáme propláchnutou rucolu a vše promixujeme. Rozdělíme do misek a ihned podáváme.