Kedlubnový dresink
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 154 kcal
- Sacharidy 11 g
- Tuky 11 g
- Sodík 241 mg
- Bílkoviny 4 g
- Uhlovodany 8 g
- Cholesterol 34.8 mg
- Draslík 257 mg
- Vláknina 3484.5 mg
- Vitamín A 3484.5 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 23.6 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Kedlubny a dlouhou bílou ředkvičku omyjeme, oloupeme, jemně nastrouháme a dáme do mísy. Přidáme zakysanou smetanu, bílý jogurt, sůl, bílý pepř, cukr, omytý drobně pokrájený kopr s pažitkou a utřený česnek. Vše dobře promícháme a necháme před podáváním vychladit asi 30 minut.