Přírodní řízky se sýrem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 520 kcal
- Sacharidy 10 g
- Tuky 34 g
- Sodík 127 mg
- Bílkoviny 39 g
- Uhlovodany 8 g
- Cholesterol 113.8 mg
- Draslík 749.1 mg
- Vláknina 3373.2 mg
- Vitamín A 3373.2 mg
- Vitamín B6 0.8 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 34.9 mg
- Vitamín E 0.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 35.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Cibuli oloupeme a nakrájíme na plátky, papriku zbavíme jadřince a nakrájíme ji na kostičky. Na pánvi rozehřejeme olej a zeleninu na něm lehce podusíme, aby nám změkla.
-
2
Maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, opepříme a dáme do pekáče, kam přidáme i podušenou zeleninu. Žampiony nakrájíme na plátky a přidáme k masu. Stranou si v misce smícháme smetanu s vínem a maso zamíchanou směsí zalijeme. Vše ještě posypeme strouhaným eidamem a dáme péct na 45 minut při teplotě 200°C.