Vepřové kotlety s hořčicovou omáčkou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 294 kcal
- Sacharidy 4 g
- Tuky 21 g
- Sodík 113 mg
- Bílkoviny 23 g
- Uhlovodany 0 g
- Cholesterol 89 mg
- Draslík 344 mg
- Vláknina 379.8 mg
- Vitamín A 379.8 mg
- Vitamín B6 0.7 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 50.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Vepřové kotlety omyjeme, osušíme, naklepeme, na okrajích nařízneme, opepříme a osolíme.
-
2
V pánvi rozehřejeme olej a kotlety v něm z každé strany opékáme 5 minut. Poté je vyjmeme a dáme na nahřátý talíř.
-
3
Do pánve k výpeku vmícháme hořčici a smetanu, omáčku krátce provaříme a dochutíme pepřem a solí.
-
4
Kotlety na talíři přelijeme hořčicovou omáčkou a podáváme.