Nádivka z masa
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 19095 kcal
- Sacharidy 7 g
- Tuky 1523 g
- Sodík 5253 mg
- Bílkoviny 1255 g
- Uhlovodany 6 g
- Cholesterol 5518.1 mg
- Draslík 21889.3 mg
- Vláknina 1257.1 mg
- Vitamín A 1257.1 mg
- Vitamín B6 29.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 55.3 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 85.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Cibuli a petrželovou nať jemně nasekáme a zpěníme na másle a ihned odstavíme. Přilijeme lžíci smetany nebo mléka, aby se směs déle nesmažila a petržel nám nezežloutla.
-
2
Maso umeleme dvakrát, přidáme k němu směs z cibule a petržele, okořeníme muškátovým květem, osolíme, přimícháme žloutky a žemli pokropenou smetanou a vše řádně rozmícháme.