Rýžové condé

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 350 g Kompot třešňový
  • 400 g Rýžový pudink
  • 100 ml Smetana 16% (pochoutková)
  • 1 polévková lžíce Vanilka mletá
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 264 kcal
  • Sacharidy 22 g
  • Tuky 5 g
  • Sodík 30 mg
  • Bílkoviny 3 g
  • Uhlovodany 21 g
  • Cholesterol 16.4 mg
  • Draslík 86.3 mg
  • Vláknina 1963.3 mg
  • Vitamín A 1963.3 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 2.2 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Rýžový puding dáme do misky, smícháme ho se smetanou a vanilkou. Pořádně zamícháme a přidáme kompot. Opět zamícháme a necháme 10 minut uležet v mrazáku. Poté podáváme.

Komentáře k receptu