Ravioli s rajčatovou smetanou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 467 kcal
- Sacharidy 43 g
- Tuky 20 g
- Sodík 609 mg
- Bílkoviny 26 g
- Uhlovodany 40 g
- Cholesterol 213.1 mg
- Draslík 454.8 mg
- Vláknina 5102.2 mg
- Vitamín A 5102.2 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 12.7 mg
- Vitamín E 0.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 50.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Mražený špenát vložíme do hrnce, pod pokličkou na mírném ohni za občasného míchání pomalu rozmrazíme. Horký špenát osolíme, opepříme.
-
2
V dalším hrnci uvaříme Ravioli.
-
3
Rajčata spaříme teplou vodou, oloupeme, rozkrájíme, krátce povaříme v horné vodě, slijeme a prolisujeme. Pak je dáme do hrnce se smetanou, promícháme a na středním ohni vaříme 10 minut. Ochutíme paprikou, pepřem a solí.
-
4
Na servírovací talíře rozdělíme špenát, na něj vařené těstoviny, vše zalijeme rajčatovou smetanou a podáváme.