Španělské ragú z brambor
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 474 kcal
- Sacharidy 39 g
- Tuky 27 g
- Sodík 806 mg
- Bílkoviny 20 g
- Uhlovodany 33 g
- Cholesterol 59.3 mg
- Draslík 1272 mg
- Vláknina 13148.2 mg
- Vitamín A 13148.2 mg
- Vitamín B6 0.7 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 29.6 mg
- Vitamín E 0.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 9.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Brambory oškrábeme, omyjeme a nakrájíme na plátky. Klobásu pokrájíme na kolečka.
-
2
V hrnci smícháme mléko se lžičkou soli, mletou sladkou paprikou a trochou pepře, přidáme bobkový list, nakrájené brambory a klobásu, promícháme a vaříme přikryté na mírném ohni 30 minut, až brambory změknou. Poté přimícháme zakysanou smetanu, podle chuti opepříme, osolíme, ještě 5 minut povaříme a podáváme.