Brambory s kaviárem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 800 g Brambory
  • 60 g Kaviár
  • 300 g Zakysaná smetana
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 0.25 kávová lžička Pepř černý mletý
  • 1.2 l Voda pitná
  • 2 polévková lžíce Pažitka
  • 1 polévková lžíce Citronová šťáva
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 299 kcal
  • Sacharidy 28 g
  • Tuky 18 g
  • Sodík 510 mg
  • Bílkoviny 11 g
  • Uhlovodany 28 g
  • Cholesterol 125.6 mg
  • Draslík 978.4 mg
  • Vláknina 10346.1 mg
  • Vitamín A 10346.1 mg
  • Vitamín B6 0.6 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 27.7 mg
  • Vitamín E 0.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 8.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Menší brambory oloupeme a vcelku uvaříme ve slané vodě. Pažitku nasekáme na jemno.

  • 2

    Měkké brambory slijeme, naložíme na servírovací mísu, zasypeme pažitkou, černým i červeným kaviárem, zakapeme citronovou šťávou a opepříme. Ve zvláštní misce podáváme smetanu.

Komentáře k receptu