Dip z pórku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 219 kcal
- Sacharidy 32 g
- Tuky 30 g
- Sodík 219 mg
- Bílkoviny 6 g
- Uhlovodany 31 g
- Cholesterol 5.5 mg
- Draslík 337.2 mg
- Vláknina 7483.3 mg
- Vitamín A 7483.3 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 19.6 mg
- Vitamín E 1.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Nejdříve připravíme pórek, zelenou část odřízneme, zbylou nakrájíme na nudličky.
-
2
V hrnci vaříme zhruba 10 minut 75 ml vývaru společně se sojovou omáčkou a pórkem.
-
3
Uvařenou směs rozmixujeme společně se zbylým vývarem a smetanou.
-
4
Směs vrátíme do hrnce, promícháme s hrozinkami, nakrájeným jablkem a mandlemi. Za stálého míchání povaříme zhruba 5 minut. Poté ihned servírujeme.