Dillíský smetanový punč

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 50 g Cukr moučkový
  • 250 g Curacao
  • 250 ml Griotka
  • 1 l Víno šumivé (sekt)
  • 0.5 l Rum
  • 1 hrnek Smetana čerstvá ke šlehání
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 821 kcal
  • Sacharidy 34 g
  • Tuky 22 g
  • Sodík 1 mg
  • Bílkoviny 2 g
  • Uhlovodany 19 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 1.8 mg
  • Vláknina 0 mg
  • Vitamín A 0 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2083.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Šampaňské necháme vychladit. Rum smícháme s griotkou a curracaem, přidáme smetanu a osladíme cukrem. Vložíme do lednice a rovněž vychladíme.

  • 2

    Těsně před podáváním smícháme se šampaňským.

  • 3

    Punč podáváme studený.

Komentáře k receptu