Zeleninový salát s jarní cibulkou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 139 kcal
- Sacharidy 12 g
- Tuky 9 g
- Sodík 665 mg
- Bílkoviny 5 g
- Uhlovodany 11 g
- Cholesterol 99.1 mg
- Draslík 334.6 mg
- Vláknina 4006.7 mg
- Vitamín A 4006.7 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 13.7 mg
- Vitamín E 0.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Vejce uvaříme natvrdo, necháme vychladnout, oloupeme a nakrájíme na kostičky, salátovou okurku a vařené brambory na plátky, ředkvičky na kolečka, jarní cibulku i s natí nadrobno, salát natrháme na menší kousky, petrželku posekáme.
-
2
Pokrájenou zeleninu nasypeme do mísy, osolíme, promícháme, zalijeme zakysanou smetanou, posypeme vařenými vajíčky a posekanou petrželkou.
-
3
Salát podáváme vychlazený.