Skopová plec s cibulovou omáčkou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 640 kcal
- Sacharidy 20 g
- Tuky 53 g
- Sodík 1146 mg
- Bílkoviny 20 g
- Uhlovodany 7 g
- Cholesterol 35.5 mg
- Draslík 259.8 mg
- Vláknina 1579.8 mg
- Vitamín A 1579.8 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 2.9 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 56.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Ve velkém hrnci uvedeme vodu k varu. Omyté maso vložíme do hrnce, přidáme ocet, bobkový list, nové koření a pomalu vaříme. Uvařené maso nakrájíme na porce.
-
2
Omáčka: jemně nakrájenou cibuli zpěníme na másle, zasypeme moukou, přilijeme vlažný vývar a rozšleháme. Potom povaříme, vlijeme smetanu, ochutíme octem, solí a cukrem.