Bramborový salát s bílou ředkví
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 401 kcal
- Sacharidy 45 g
- Tuky 22 g
- Sodík 272 mg
- Bílkoviny 10 g
- Uhlovodany 42 g
- Cholesterol 68.8 mg
- Draslík 1302.6 mg
- Vláknina 18642.5 mg
- Vitamín A 18642.5 mg
- Vitamín B6 0.7 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 51.2 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 8.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Brambory se slupkou uvaříme v hrnci s osolenou vodou, uvařené scedíme, necháme vychladnout, nakrájíme je na kostky a dáme do misky, kam přidáme na malé kostky nakrájenou cibuli, na tenké kolečka nakrájené ředkvičky, na tenké malé plátky ředkev, osolíme, opepříme, dobře promícháme, přidáme smetanu, přisypeme nasekaný kopr a ještě jednou promícháme.