Bramborový salát s bílou ředkví

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 200 g Ředkev
  • 200 g Ředkvička
  • 250 g Smetana 33% (šlehačka)
  • 20 g Kopr čerstvý
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 kávová lžička Pepř černý mletý
  • 2 ks Cibule červená
  • 2 l Voda pitná
  • 1 kg Brambory
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 401 kcal
  • Sacharidy 45 g
  • Tuky 22 g
  • Sodík 272 mg
  • Bílkoviny 10 g
  • Uhlovodany 42 g
  • Cholesterol 68.8 mg
  • Draslík 1302.6 mg
  • Vláknina 18642.5 mg
  • Vitamín A 18642.5 mg
  • Vitamín B6 0.7 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 51.2 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 8.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Brambory se slupkou uvaříme v hrnci s osolenou vodou, uvařené scedíme, necháme vychladnout, nakrájíme je na kostky a dáme do misky, kam přidáme na malé kostky nakrájenou cibuli, na tenké kolečka nakrájené ředkvičky, na tenké malé plátky ředkev, osolíme, opepříme, dobře promícháme, přidáme smetanu, přisypeme nasekaný kopr a ještě jednou promícháme.

Komentáře k receptu