Burgské kotlety na smetaně
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 436 kcal
- Sacharidy 11 g
- Tuky 35 g
- Sodík 638 mg
- Bílkoviny 21 g
- Uhlovodany 8 g
- Cholesterol 70.8 mg
- Draslík 529.6 mg
- Vláknina 6035 mg
- Vitamín A 6035 mg
- Vitamín B6 0.8 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 28.6 mg
- Vitamín E 1.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 34.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Na sádle osmahneme cibuli nadrobno, zasypeme paprikou a necháme zpěnit. Přidáme protlak a orestujeme. Na tento základ vložíme naklepané, nasolené a opepřené kotlety, podlijeme a zakryté pozvolna dusíme, průběžně podléváme vodou. Když je maso poloměkké, přidáme uzené maso nakrájené na kostky a kysané zelí a společně dodusíme doměkka. Když je maso hotové, zalijeme smetanou, necháme chvíli povařit, případně dosolíme a podáváme.