Broskvovo-medový dezert
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 384 kcal
- Sacharidy 41 g
- Tuky 23 g
- Sodík 3 mg
- Bílkoviny 5 g
- Uhlovodany 17 g
- Cholesterol 68.8 mg
- Draslík 40.8 mg
- Vláknina 2075.8 mg
- Vitamín A 2075.8 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1.1 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Piškoty rozlámeme na kousky nebo rozdrtíme válečkem. Rozdělíme je do misek a pokapeme medem. Navrch položíme polovinu kompotované broskve.
-
2
Dezert ozdobíme ušlehanou smetanou a posypeme skořicí. Ihned podáváme.