Rybí filé v kečupové omáčce
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 357 kcal
- Sacharidy 12 g
- Tuky 17 g
- Sodík 912 mg
- Bílkoviny 66 g
- Uhlovodany 5 g
- Cholesterol 35 mg
- Draslík 27.4 mg
- Vláknina 270 mg
- Vitamín A 270 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 3.5 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 64.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Rybí filé nasolíme, pokapeme citronovou šťávou a necháme na tácu asi 1 hodinu odležet v chladnu. Potom porce osušíme, obalíme v mouce a opečeme na rozpáleném másle z obou stran dozlatova. Vyjmeme na talíř a uchováme v teple.
-
2
Výpek na pánvi zředíme vínem a kečupem, přidáme smetanu smíchanou s moukou, promícháme a krátce povaříme.
-
3
Hotovou omáčkou přelijeme jednotlivé porce filé na talířích.