Zeleninová pikantní omáčka

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 9

Suroviny

  • 500 g Cottage jihočeský-maďarská zelenina
  • 100 g Tvaroh měkký
  • 250 g Smetana zakysaná 14%
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 kávová lžička Pepř černý mletý
  • 1 ks Celer bulvový
  • 1 ks Feferony
  • 2 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
  • 1 polévková lžíce Kečup
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 129 kcal
  • Sacharidy 6 g
  • Tuky 8 g
  • Sodík 133 mg
  • Bílkoviny 8 g
  • Uhlovodany 2 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 122 mg
  • Vláknina 1544.9 mg
  • Vitamín A 1544.9 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 3.6 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Maďarskou zeleninu slijeme a dáme do mísy, přidáme smetanu, nastrouhaný celer, olej, kečup, nakrájenou feferonku, tvaroh, všechny suroviny mixérem rozmixujeme, dochutíme solí a pepřem a znovu promixujeme.

  • 2

    Skladujeme na studeném místě.

Komentáře k receptu