Zeleninová pikantní omáčka
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 129 kcal
- Sacharidy 6 g
- Tuky 8 g
- Sodík 133 mg
- Bílkoviny 8 g
- Uhlovodany 2 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 122 mg
- Vláknina 1544.9 mg
- Vitamín A 1544.9 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 3.6 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Maďarskou zeleninu slijeme a dáme do mísy, přidáme smetanu, nastrouhaný celer, olej, kečup, nakrájenou feferonku, tvaroh, všechny suroviny mixérem rozmixujeme, dochutíme solí a pepřem a znovu promixujeme.
-
2
Skladujeme na studeném místě.