Líni
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 323 kcal
- Sacharidy 3 g
- Tuky 14 g
- Sodík 58 mg
- Bílkoviny 44 g
- Uhlovodany 1 g
- Cholesterol 42.5 mg
- Draslík 8.5 mg
- Vláknina 231.8 mg
- Vitamín A 231.8 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0.3 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 62.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Vykucháme ryby, důkladně je omyjeme a očistíme, osušíme.
-
2
Nasolíme je, posypeme česnekem, tymiánem a sladkou paprikou. Necháme dvě hodiny odležet.
-
3
Poté ryby dáme na pekáč, pokmínujeme, opepříme a pečeme při 200 stupních. Během pečení podléváme červeným vínem.
-
4
Pár minut před dokončením zalijeme smetanou a posypeme strouhaným sýrem.