Karamelový pudink s banány
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 896 kcal
- Sacharidy 104 g
- Tuky 52 g
- Sodík 2 mg
- Bílkoviny 8 g
- Uhlovodany 60 g
- Cholesterol 91 mg
- Draslík 444.6 mg
- Vláknina 7210 mg
- Vitamín A 7210 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 8.9 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 33.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
V kastrůlku zvolna za stálého míchání svaříme 115g másla, cukr, smetanu a javorový sirup dohladka.
-
2
Zapékací formu o rozměrech 20x30cm lehce vymažeme máslem. Rozložíme do ní perník nakrájený na plátky a oloupané, nakrájené banány. Zalijeme smetanovou směsí a posypeme nasekanými ořechy.
-
3
Pudink pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 10 minut.