Dvojnásobně čokoládové semifreddo

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 250 g Čokoláda hořká
  • 220 g Cukr krupice
  • 350 g Brownies
  • 500 ml Smetana 33% (šlehačka)
  • 1 kávová lžička Tresť vanilková
  • 2 ks Vaječný žloutek slepičí
  • 3 ks Vejce slepičí
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 1425 kcal
  • Sacharidy 154 g
  • Tuky 84 g
  • Sodík 357 mg
  • Bílkoviny 18 g
  • Uhlovodany 150 g
  • Cholesterol 526.5 mg
  • Draslík 555.5 mg
  • Vláknina 12425 mg
  • Vitamín A 12425 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 1.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 8.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Ve vodní lázni šleháme cukr, žloutky, vejce a vanilkový extrakt, když směs zhoustne a zesvětlá, odstavíme a za občasného promíchání necháme zchladnout.

  • 2

    Do ušlehané šlehačky zlehka vmícháme směs, rozpuštěnou čokoládu a brownies na kostky.

  • 3

    Přelijeme do nádoby a necháme přes noc zmrazit.

Komentáře k receptu