Semifreddo - základní recept
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 729 kcal
- Sacharidy 60 g
- Tuky 50 g
- Sodík 69 mg
- Bílkoviny 11 g
- Uhlovodany 56 g
- Cholesterol 506.6 mg
- Draslík 75.7 mg
- Vláknina 0 mg
- Vitamín A 0 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 0.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Ve vodní lázni šleháme vejce, žloutky, vanilkový extrakt a cukr. Když směs zhoustne a zesvětlá, odstavíme a za občasného prošlehání necháme zchladnout.
-
2
Ušlehanou tuhou šlehačku opatrně vmícháme do směsi.
-
3
Nalijeme do nádoby a necháme přes noc zmrazit.