Omáčka kaparová
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 160 kcal
- Sacharidy 10 g
- Tuky 11 g
- Sodík 572 mg
- Bílkoviny 4 g
- Uhlovodany 3 g
- Cholesterol 12.9 mg
- Draslík 109.7 mg
- Vláknina 1459.4 mg
- Vitamín A 1459.4 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1.7 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Z tuku, mouky, jemně nakrájené cibule a kaparů připravíme světlou jíšku. Zalijeme ji vývarem a necháme dobře povařit.
-
2
Nakonec přilijeme hladce rozmíchanou kyselou smetanu a vše ještě krátce povaříme.