Rybí bylinková omáčka
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 191 kcal
- Sacharidy 10 g
- Tuky 8 g
- Sodík 534 mg
- Bílkoviny 16 g
- Uhlovodany 8 g
- Cholesterol 49.1 mg
- Draslík 411.7 mg
- Vláknina 2942.5 mg
- Vitamín A 2942.5 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 12.9 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 6.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Pstruha vykostíme a natrháme na kousky. Bylinky jemně nasekáme. Jarní cibulku pokrájíme na kolečka i s natí.
-
2
Cibulku na středním ohni chvíli vaříme v másle. Přimícháme větší část bylinek a necháme je povadnout. Přimícháme rybu, ochutíme solí a citronovou šťávou, přilijeme smetanu a zahřejeme. Podáváme s čerstvě uvařenými těstovinami, posypeme zbývajícími bylinkami.