Frankfurtská zelená omáčka
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 183 kcal
- Sacharidy 7 g
- Tuky 15 g
- Sodík 681 mg
- Bílkoviny 8 g
- Uhlovodany 7 g
- Cholesterol 154.9 mg
- Draslík 209.3 mg
- Vláknina 1822.5 mg
- Vitamín A 1822.5 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 3 mg
- Vitamín E 0.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Bylinky očistíme, opereme a jemně nasekáme. Vejce a okurku oloupeme a nasekáme na drobné kostičky. Jogurt smícháme se smetanou, hořčicí a trochou citronové šťávy. Přidáme bylinky, vejce, okurky, dochutíme solí a pepřem.