Hořčičná omáčka ke karbanátkům

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 15 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 130 g Smetana 12% (konzumní)
  • 30 g Šťáva karotková
  • 60 g Jíška instantní
  • 5 g Sůl
  • 5 g Pepř černý mletý
  • 40 g Hořčice
  • 120 ml Vývar z hovězích kostí
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 161 kcal
  • Sacharidy 11 g
  • Tuky 12 g
  • Sodík 592 mg
  • Bílkoviny 4 g
  • Uhlovodany 8 g
  • Cholesterol 14.5 mg
  • Draslík 157.7 mg
  • Vláknina 1122.5 mg
  • Vitamín A 1122.5 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.6 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 32.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Karotkovou šťávu rozpustíme ve vývaru smíchaném se smetanou a necháme ji přejít varem. Omáčku zahustíme jíškou a dochutíme hořčicí, solí a pepřem.

Komentáře k receptu