Anglická omáčka s vejci
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 375 kcal
- Sacharidy 18 g
- Tuky 27 g
- Sodík 759 mg
- Bílkoviny 15 g
- Uhlovodany 17 g
- Cholesterol 267.6 mg
- Draslík 354.8 mg
- Vláknina 759.8 mg
- Vitamín A 759.8 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 2.6 mg
- Vitamín E 1.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 26.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
V hrnci rozehřejeme bešamelovou omáčku, je-li příliš hustá, naředíme ji smetanou.
-
2
Horkou bešamelovou omáčku ochutíme pepřem, solí a citronovou šťávou podle chuti. Lze i vynechat. Uvařená, na kostičky nakrájená vejce vmícháme do omáčky a prohřejeme.
-
3
Podáváme nejlépe k rybám.