Králík na hořčičné omáčce
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 622 kcal
- Sacharidy 16 g
- Tuky 38 g
- Sodík 279 mg
- Bílkoviny 52 g
- Uhlovodany 16 g
- Cholesterol 155.2 mg
- Draslík 987.6 mg
- Vláknina 1955 mg
- Vitamín A 1955 mg
- Vitamín B6 1.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 2.6 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 15.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Do 50 ml zeleninového vývaru namočíme rozinky.
-
2
Na pánvi rozehřejeme máslo a osolené, opepřené a naporcované králičí maso opečeme ze všech stran.
-
3
Podlijeme vývarem, zakryjeme pokličkou a necháme vařit 30 minut.
-
4
Když maso změkne, přidáme hořčici, creme fraiche a rozinky.