Králík na hořčičné omáčce

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 60 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 40 g Máslo čerstvé
  • 150 g Créme fraiche
  • 150 ml Vývar zeleninový
  • 1 kg Králičí maso
  • 3 polévková lžíce Hrozinky
  • 1 polévková lžíce Hořčice
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 622 kcal
  • Sacharidy 16 g
  • Tuky 38 g
  • Sodík 279 mg
  • Bílkoviny 52 g
  • Uhlovodany 16 g
  • Cholesterol 155.2 mg
  • Draslík 987.6 mg
  • Vláknina 1955 mg
  • Vitamín A 1955 mg
  • Vitamín B6 1.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 2.6 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 15.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Do 50 ml zeleninového vývaru namočíme rozinky.

  • 2

    Na pánvi rozehřejeme máslo a osolené, opepřené a naporcované králičí maso opečeme ze všech stran.

  • 3

    Podlijeme vývarem, zakryjeme pokličkou a necháme vařit 30 minut.

  • 4

    Když maso změkne, přidáme hořčici, creme fraiche a rozinky.

Komentáře k receptu