Paštika z vepřových jater

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 5

Suroviny

  • 500 g Játra vepřová
  • 200 ml Smetana 33% (šlehačka)
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 4 ks Vejce slepičí
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 3 polévková lžíce Sádlo škvařené
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 395 kcal
  • Sacharidy 4 g
  • Tuky 29 g
  • Sodík 309 mg
  • Bílkoviny 28 g
  • Uhlovodany 3 g
  • Cholesterol 548.3 mg
  • Draslík 337 mg
  • Vláknina 31.8 mg
  • Vitamín A 31.8 mg
  • Vitamín B6 0.8 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 25.3 mg
  • Vitamín E 0.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 24.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Promícháme všechny suroviny - vepřová játra, pepř, sádlo, smetanu, sůl a vejce.

  • 2

    Vymažeme srnčí hřbet a naplníme směsí.

  • 3

    Pečeme při 180 stupních.

Komentáře k receptu