Filé v mrkvi a hořčičném krému
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 332 kcal
- Sacharidy 24 g
- Tuky 10 g
- Sodík 233 mg
- Bílkoviny 31 g
- Uhlovodany 3 g
- Cholesterol 78.7 mg
- Draslík 53.2 mg
- Vláknina 16708.2 mg
- Vitamín A 16708.2 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 2.7 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 40.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omytou mrkev nakrájíme na plátky. Rozehřejeme máslo a mrkev osmahneme.
-
2
Poté osolíme, opepříme, podlijeme zeleninovým vývarem a dusíme.
-
3
Nasekanou petrželku smícháme se smetanou a hořčicí.
-
4
Filé omyjeme, osušíme, osolíme a opepříme.
-
5
Na dno pekáče dáme polovinu dušené mrkve, polovinu hořčičného krému a navrch rybu. Poklademe zbytkem mrkve a krému.
-
6
Zapékáme při 180 stupních asi 25 minut.