Sendvič s tuňákovým salátem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1125 kcal
- Sacharidy 82 g
- Tuky 77 g
- Sodík 7087 mg
- Bílkoviny 41 g
- Uhlovodany 82 g
- Cholesterol 17.9 mg
- Draslík 387.5 mg
- Vláknina 47380.8 mg
- Vitamín A 47380.8 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 5.5 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Tuňáka vyklopíme z konzervy a necháme dobře okapat. Maso rozmělníme vidličkou.
-
2
Kapary a olivy nasekáme a v míse je opatrně promícháme s tuňákem, zakysanou smetanou a citronovou šťávou. Vmícháme prolisovaný česnek a salát mírně osolíme a podle chuti opepříme.
-
3
Bagetu nakrájíme na 8 stejných kusů a vodorovně rozkrojíme. Na spodní poloviny baget položíme omyté listy čekanky, obložíme tuňákovým salátem a přiklopíme horními polovinami baget.