Broskvový krém
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 444 kcal
- Sacharidy 65 g
- Tuky 20 g
- Sodík 49 mg
- Bílkoviny 8 g
- Uhlovodany 64 g
- Cholesterol 36.6 mg
- Draslík 394.9 mg
- Vláknina 8450.4 mg
- Vitamín A 8450.4 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 16.7 mg
- Vitamín E 1.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Broskve i s nálevem rozmixujeme na kaši, vložíme do mísy. Přidáme jogurt, žervé, citronovou šťávu i kůru, cukr a vanilkový cukr, vše promícháme.
-
2
Želatinu necháme ve vodě nabobtnat, vymačkáme ji a rozpustíme. Za stálého míchání ji tenkým pramínkem zapracujeme do krému. Krém uložíme do chladničky, dokud nezačne želírovat.
-
3
Smetanu do tuha ušleháme a vmícháme do tuhnoucího krému. Krém rozdělíme do 4 skleněných pohárů, chladíme asi 60 minut.
-
4
Před podáváním dezert ozdobíme hoblinkami čokolády a lístky máty.