Jemná omáčka s krevetami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 294 kcal
- Sacharidy 4 g
- Tuky 26 g
- Sodík 124 mg
- Bílkoviny 19 g
- Uhlovodany 1 g
- Cholesterol 235.8 mg
- Draslík 10.1 mg
- Vláknina 45.8 mg
- Vitamín A 45.8 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0.3 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 5.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Mascarpone utřeme se smetanou dohladka a necháme přejít varem. Osolíme, opepříme a ochutíme citronovou šťávou.
-
2
Do omáčky přidáme očištěné krevety, vše ohřejeme a odstavíme z ohně. Nakonec vmícháme žloutek.