Růžičková kapusta zapečená
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 575 kcal
- Sacharidy 17 g
- Tuky 51 g
- Sodík 108 mg
- Bílkoviny 10 g
- Uhlovodany 4 g
- Cholesterol 149.5 mg
- Draslík 7.3 mg
- Vláknina 12978 mg
- Vitamín A 12978 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 13.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Kapustu uvaříme v osolené vodě do poloměkka. Necháme okapat.
-
2
Do vymaštěné zapékací mísy vložíme rozebranou kapustu, pokropíme máslem, zakapeme smetanou a povrch posypeme nasucho opraženou strouhankou.
-
3
Nakonec poklademe kousky másla a dáme na 15 minut péci.
-
4
Podáváme s brambory.