Jablková kaše se šlehačkou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 434 kcal
- Sacharidy 85 g
- Tuky 12 g
- Sodík 164 mg
- Bílkoviny 3 g
- Uhlovodany 84 g
- Cholesterol 38.4 mg
- Draslík 285.4 mg
- Vláknina 17657.2 mg
- Vitamín A 17657.2 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 12.8 mg
- Vitamín E 0.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omytá jablka rozvaříme s cukrem, skořicí, hřebíčkem, citronovou kůrou a vanilkovým cukrem.
-
2
Rozvařená jablka prolisujeme a rozdělíme do kompotových mističek. Necháme vychladit.
-
3
Před podáváním ozdobíme kaši ušlehanou smetanou a cukrářskými piškoty.