Hovězí maso ve smetanové omáčce
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 258 kcal
- Sacharidy 5 g
- Tuky 19 g
- Sodík 1085 mg
- Bílkoviny 21 g
- Uhlovodany 2 g
- Cholesterol 140 mg
- Draslík 20.5 mg
- Vláknina 2111.3 mg
- Vitamín A 2111.3 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0.9 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 53 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Maso i s tukem dáme do kastrolu, přidáme sardelovou pastu, okurku nakrájenou na kostičky, kostku bujónu a přivedeme k varu.
-
2
Smetanu rozkvedláme s moukou, nalijeme na masovou směs a za stálého míchání povaříme.
-
3
Nakonec podle chuti osolíme a opepříme.