Bombajské brambory s fazolkami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 253 kcal
- Sacharidy 23 g
- Tuky 17 g
- Sodík 216 mg
- Bílkoviny 3 g
- Uhlovodany 23 g
- Cholesterol 15 mg
- Draslík 467.5 mg
- Vláknina 7878.9 mg
- Vitamín A 7878.9 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 22.9 mg
- Vitamín E 1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 14.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Na oleji osmažíme hořčičná semínká, kurkumu a nasekané chilli papričky.
-
2
Poté vmícháme na kousky nakrájené brambory a smažíme 5 minut.
-
3
Odstavíme z ohně, přikryjeme poklicí a necháme dojít.
-
4
Fazolky spaříme v horké vodě, pak rychle zchladíme a osmažíme na másle.
-
5
Dosolíme.
-
6
Brambory podáváme s fazolkami posypané koriandrem jako hlavní chod či přílohu.