Pečené papriky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 292 kcal
- Sacharidy 13 g
- Tuky 20 g
- Sodík 1074 mg
- Bílkoviny 16 g
- Uhlovodany 13 g
- Cholesterol 131.7 mg
- Draslík 436.6 mg
- Vláknina 281.3 mg
- Vitamín A 281.3 mg
- Vitamín B6 1.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 137.3 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Papriky očistíme. V misce rozdrobíme sýr a přidáme nadrobno nakrájenou feferonku, vejce a salám nakrájený na kostičky.
-
2
Utřeme česnek a spolu se lžící sekané petrželky a pepřem ho přidáme do směsi. Vše promícháme, osolíme a touto směsí naplníme papriky.
-
3
Rozložíme je na mřížku grilu a pečeme dozlatova.