Maďarské brambory
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 305 kcal
- Sacharidy 42 g
- Tuky 12 g
- Sodík 452 mg
- Bílkoviny 10 g
- Uhlovodany 42 g
- Cholesterol 6.5 mg
- Draslík 1456.2 mg
- Vláknina 18528 mg
- Vitamín A 18528 mg
- Vitamín B6 0.9 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 117.7 mg
- Vitamín E 1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 8.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Nadrobno pokrájíme cibuli a osmažíme ji na oleji. Přisypeme mletou papriku, necháme zpěnit a podlijeme vodou.
-
2
Oškrábeme a omyjeme brambory a syrové je přidáme do základu. Ochutíme, dle chuti osolíme a necháme dusit téměř doměkka.
-
3
Na kolečka pokrájíme rajčata a papriky a přidáme k bramborám.
-
4
Přimícháme jogurt a dodusíme.