Tvarohovo-ricottová buchta
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 150 kcal
- Sacharidy 28 g
- Tuky 2 g
- Sodík 25 mg
- Bílkoviny 4 g
- Uhlovodany 28 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 223.5 mg
- Vláknina 5250.7 mg
- Vitamín A 5250.7 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 4.3 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Ricottu, tvaroh, vejce a cukr vyšleháme. Přidáme krupičku, sodu, skořici a prášek do pečiva. Těsto vlijeme na vysypaný plech a posypeme ovocem a navrch cukrem se skořicí. Pečem na 180°C cca 30 minut.