Jablečný křen s jogurtem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 200 g Jogurt bílý
  • 150 g Křen
  • 1 kávová lžička Cukr krupice
  • 4 ks Jablka
  • 1 špetka Sůl
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 155 kcal
  • Sacharidy 35 g
  • Tuky 2 g
  • Sodík 99 mg
  • Bílkoviny 3 g
  • Uhlovodany 35 g
  • Cholesterol 6.5 mg
  • Draslík 464.4 mg
  • Vláknina 10000 mg
  • Vitamín A 10000 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 62.3 mg
  • Vitamín E 0.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Jablka oloupeme, zbavíme jádřinců a jemně nastrouháme.

  • 2

    Křen omyjeme, očistíme, nastrouháme a smícháme s jablky.

  • 3

    Do směsi vmícháme jogurt, osladíme, přisolíme a lehce promícháme.

  • 4

    Jablečný křen se hodí k vařenému hovězímu masu.

Komentáře k receptu