Jablečný křen s jogurtem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 155 kcal
- Sacharidy 35 g
- Tuky 2 g
- Sodík 99 mg
- Bílkoviny 3 g
- Uhlovodany 35 g
- Cholesterol 6.5 mg
- Draslík 464.4 mg
- Vláknina 10000 mg
- Vitamín A 10000 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 62.3 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Jablka oloupeme, zbavíme jádřinců a jemně nastrouháme.
-
2
Křen omyjeme, očistíme, nastrouháme a smícháme s jablky.
-
3
Do směsi vmícháme jogurt, osladíme, přisolíme a lehce promícháme.
-
4
Jablečný křen se hodí k vařenému hovězímu masu.