Pstruh po švýcarsku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 746 kcal
- Sacharidy 11 g
- Tuky 49 g
- Sodík 983 mg
- Bílkoviny 64 g
- Uhlovodany 6 g
- Cholesterol 234.5 mg
- Draslík 1275.4 mg
- Vláknina 3675 mg
- Vitamín A 3675 mg
- Vitamín B6 0.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 21.1 mg
- Vitamín E 0.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 13.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Očištěné, vykuchané pstruhy nasolíme uvnitř i venku, opepříme a vložíme do máslem vymazaného pekáče. V míse smícháme nasekanou petrželku, plátky žampionů, sůl a konzervovaná rajčata a směs rozložíme na pstruhy. Posypeme nastrouhaným ementálem a zalijeme smetanou.
-
2
Pečeme ve středně vyhřáté troubě 20 minut dozlatova.