Těsto sýrové na obalování

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 10 minut
Počet porcí: 10

Suroviny

  • 180 g Mouka pšeničná hladká T 650
  • 40 g Sýr Čedar
  • 4 g Sůl
  • 8 g Olej slunečnicový
  • 250 ml Mléko polotučné
  • 50 ml Víno bílé
  • 2 ks Vejce slepičí
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 120 kcal
  • Sacharidy 15 g
  • Tuky 4 g
  • Sodík 196 mg
  • Bílkoviny 5 g
  • Uhlovodany 0 g
  • Cholesterol 55.8 mg
  • Draslík 23 mg
  • Vláknina 1134 mg
  • Vitamín A 1134 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Do misky nalijeme mléko, víno, přisypeme mouku, strouhaný sýr, osolíme, přidáme vejce, olej a vypracujeme hladké těsto. Těsto používáme na obalování masa, ryb i zeleniny při smažení.

Komentáře k receptu