Fazolový salát s mozzarellou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 15 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 500 g Fazolky mražené
  • 200 g Mozzarella
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 l Voda pitná
  • 3 polévková lžíce Balsamico ocet
  • 5 polévková lžíce Olej olivový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 459 kcal
  • Sacharidy 22 g
  • Tuky 32 g
  • Sodík 146 mg
  • Bílkoviny 22 g
  • Uhlovodany 21 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 477.8 mg
  • Vláknina 13079.5 mg
  • Vitamín A 13079.5 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 32.3 mg
  • Vitamín E 1.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Zelené fazolky omyjeme, 10 minut povaříme v osolené vodě, poté je slijeme, necháme v sítu okapat.

  • 2

    Mozzarellu nakrájíme na malé kousky.

  • 3

    V misce smícháme balsamicový ocet a olej, dochutíme pepřem, solí.

  • 4

    Vychladlé uvařené fazolky promícháme v míse s kousky Mozzarelly, přelijeme směsí octa i oleje a podáváme.

Komentáře k receptu