Fazolový salát s mozzarellou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 459 kcal
- Sacharidy 22 g
- Tuky 32 g
- Sodík 146 mg
- Bílkoviny 22 g
- Uhlovodany 21 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 477.8 mg
- Vláknina 13079.5 mg
- Vitamín A 13079.5 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 32.3 mg
- Vitamín E 1.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Zelené fazolky omyjeme, 10 minut povaříme v osolené vodě, poté je slijeme, necháme v sítu okapat.
-
2
Mozzarellu nakrájíme na malé kousky.
-
3
V misce smícháme balsamicový ocet a olej, dochutíme pepřem, solí.
-
4
Vychladlé uvařené fazolky promícháme v míse s kousky Mozzarelly, přelijeme směsí octa i oleje a podáváme.