Fazolky dušené na másle

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 15 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 40 g Cibule
  • 300 g Fazolky ve slaném nálevu - sterilované
  • 0.88 g Máslo čerstvé
  • 3 g Sůl
  • 2 g Pepř černý mletý
  • 4 g Podravka s bylinkami ochucovadlo
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 39 kcal
  • Sacharidy 8 g
  • Tuky 1 g
  • Sodík 971 mg
  • Bílkoviny 2 g
  • Uhlovodany 8 g
  • Cholesterol 0.5 mg
  • Draslík 179.9 mg
  • Vláknina 5710 mg
  • Vitamín A 5710 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 6.6 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Nakládané fazolky scedíme, trochu nálevu si ponecháme, cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno.

  • 2

    V rendlíku rozpustíme máslo, přisypeme cibuli, zpěníme, přidáme scezené fazolky, osolíme, opepříme, ochutíme Podravkou, podlijeme nálevem a dusíme, dokud se tekutina zcela neodpaří.

  • 3

    Podáváme jako teplou přílohu.

Komentáře k receptu