Fazolky dušené na másle
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 39 kcal
- Sacharidy 8 g
- Tuky 1 g
- Sodík 971 mg
- Bílkoviny 2 g
- Uhlovodany 8 g
- Cholesterol 0.5 mg
- Draslík 179.9 mg
- Vláknina 5710 mg
- Vitamín A 5710 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 6.6 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Nakládané fazolky scedíme, trochu nálevu si ponecháme, cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno.
-
2
V rendlíku rozpustíme máslo, přisypeme cibuli, zpěníme, přidáme scezené fazolky, osolíme, opepříme, ochutíme Podravkou, podlijeme nálevem a dusíme, dokud se tekutina zcela neodpaří.
-
3
Podáváme jako teplou přílohu.