Parmice nachová nadívaná

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 160 g Chléb pšeničný (bílý)
  • 40 g Máslo čerstvé
  • 150 g Sýr kozí
  • 10 g Sůl
  • 3 g Pepř černý mletý
  • 15 g Bazalka
  • 10 g Tymián čerstvý
  • 1000 g Parmice
  • 40 ml Citronová šťáva
  • 25 ml Olej olivový extra panenský
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 672 kcal
  • Sacharidy 23 g
  • Tuky 25 g
  • Sodík 1598 mg
  • Bílkoviny 60 g
  • Uhlovodany 23 g
  • Cholesterol 164.1 mg
  • Draslík 1040.1 mg
  • Vláknina 3217.5 mg
  • Vitamín A 3217.5 mg
  • Vitamín B6 1.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 12.3 mg
  • Vitamín E 2.7 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 16.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Ryby očistíme od šupin, vykucháme a omyjeme. Ryby potřeme citronovou šťávou i zevnitř a osolíme. Bazalku s tymiánem posekáme nadrobno, přidáme kozí sýr, olej, pepř a důkladně promícháme. Sýrovou směsí naplníme vnitřky ryb, uzavřeme a zpevníme párátky. Ryby položíme na středně rozpálený gril a grilujeme, potíráme rozpuštěným máslem a občas obracíme.

  • 2

    Ugrilované ryby servírujeme s bílým chlebem.

Komentáře k receptu