Parmice nachová nadívaná
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 672 kcal
- Sacharidy 23 g
- Tuky 25 g
- Sodík 1598 mg
- Bílkoviny 60 g
- Uhlovodany 23 g
- Cholesterol 164.1 mg
- Draslík 1040.1 mg
- Vláknina 3217.5 mg
- Vitamín A 3217.5 mg
- Vitamín B6 1.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 12.3 mg
- Vitamín E 2.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 16.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Ryby očistíme od šupin, vykucháme a omyjeme. Ryby potřeme citronovou šťávou i zevnitř a osolíme. Bazalku s tymiánem posekáme nadrobno, přidáme kozí sýr, olej, pepř a důkladně promícháme. Sýrovou směsí naplníme vnitřky ryb, uzavřeme a zpevníme párátky. Ryby položíme na středně rozpálený gril a grilujeme, potíráme rozpuštěným máslem a občas obracíme.
-
2
Ugrilované ryby servírujeme s bílým chlebem.