Jehněčí kotleta s parmazánem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 606 kcal
- Sacharidy 5 g
- Tuky 46 g
- Sodík 783 mg
- Bílkoviny 42 g
- Uhlovodany 4 g
- Cholesterol 333.4 mg
- Draslík 576.6 mg
- Vláknina 1667.5 mg
- Vitamín A 1667.5 mg
- Vitamín B6 0.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 11.1 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 20.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Nakrájíme najemno cibuli a šunku. V míse smícháme se žloutky, smetanou, okořeníme nasekanou petrželkou, pepřem a solí.
-
2
Očištěné kotlety nasekáme na porce a na okraji nařízneme. Osmažíme je na části másla z jedné strany do červena.
-
3
Potom kotlety urovnáme do pekáčku opečenou stranou dolů, druhou stranu potřeme připravenou směsí, posypeme strouhaným sýrem, poklademe vločkami másla a 15 minut zapékáme ve středně vyhřáté troubě.